Bookmark and Share     Sitemap
 
 
 
NUTE - back to nature
 
 
 
En kop T Town te er et samlingspunkt for nydelse og ro i en vibrerende og
tempotravl hverdag, som det moderne menneske udlever i metropolen.

Livet leves, indåndes og nydes på byens legepladser, i parker, på altaner og i de urbane haver, hvor folk lader op med energi fra hverdagslivets mange små øjeblikke.
 

Nyhed - NUTE Limited Edition

 
 
Sense of Place -
Nordic Chai
 
Bestselleren Nordic Chai nu pakket i LIMITED EDITION unikadåse i FSC-certificeret egetræ. Design skabt i samarbejde med kunstner Matilde Friese. Sense of Place er en hyldest til det poetiske i naturen og samtidig en opfordring til at huske at nyde og sanse de smukke steder omkring os!

Nordic Chai er en nytænkning af den klassiske indiske Chai te. Her er skruet ned for teen i blendet, som er en rund, sort Assam te – og op for krydderierne. Ingefær, kardemomme, kanel, nellike og chili giver spicyness, mens det skandinaviske bær havtorn, afrunder smagen med en elegant og aromatisk syre.
 
 
 
 


 
 
Sense of Place - Öland

Bestselleren Öland nu pakket i LIMITED EDITION unikadåse i FSC-certificeret egetræ. Design skabt i samarbejde med kunstner Matilde Friese. Sense of Place er en hyldest til det poetiske i naturen og samtidig en opfordring til at huske at nyde og sanse de smukke steder omkring os!

Blendet er inspireret af naturen på Öland i Sverige. Om sommeren står blomsterengene i fuldt flor, og i skovene vokser de vilde bær frem. To slags grønne teer fra Kina og Indien er sagssat med blåbær, solbær, jordbær, solsikke og blå kornblomst. Dette er en sød, frugtig og blomstrende teoplevelse.
NUTE

NUTE er et nytænkende økologisk skandinavisk te brand.


NUTE stræber efter at kombinere smagspaletten fra det skandinaviske landskab med økologiske teer fra Fjernøsten.

Resultatet er moderne, let og inspirerende.Læs mere og se hele sortimentet ved at klikke jer ind i NUTEs univers her!
Chokolade Compagniet A/S | Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre - Danmark