Bookmark and Share     Sitemap
 
 
 
 
T TOWN
- ekologiskt te från utvalde plantage 


T Town är ekologiskt te utan tillsatsämnen. Serien består av 18 sorter indelade i 5 olika familjer; vitt, grönt, oolong, svart och örtte. Basen i sortimentet är en rad rena teer; svarta, vita, gröna och det halvoxiderade Oolong.

Samtliga T Towns teer är gjorda på naturliga och ekologiska ingredienser och råvaror.
 
De halvoxiderade oolong-teerna har fått spela en stor roll i T Towns sortiment. Oolong ses som ett av de mest komplexa teerna som finns. T Town Indian Gem från Aya-plantaget i Darjeeling är ett lysande exempel på det.
 
Läs om T Town och se sortiment här!
 
 
 
 


NUTE

är ett efterlängtat Skandinaviskt temärke. Vi strävar efter att skapa blandningar av ekologiska teer från Fjärran Östern och tillföra smaker från det Skandinaviska landskapet. Resultatet är modernt,
lätt och fängslande.
Blandningarna representerar klassiska och nya smakkombinationer, som utmanar den erfarna tedrickaren, samt uppmuntrar nya.
Nute kombinerar gammal tekultur med modern smak.
Träburken representerar NUTE´s skandinaviska estetiska hyllning till den mycket gamla tekulturen från Fjärran Östern. De naturliga träburkarna och de balanserade teblandningarna ger en vacker och smakfull kombination mellan den gamla tetradtionen och en modern livsstil.
Naturen är tillbaka.
Chokolade Compagniet A/S | Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre - Danmark