Bookmark and Share     Sitemap
 

Sortiment

I AMMAs chokoladeplader er den ægte og rene smag af kvalitetschokolade i centrum. De består udelukkende af økologiske kakaobønner og økologiske rørsukker. De Single Terroir chokolader hvilket vil sige, at kakaotræerne gror på AMMAs område, og chokoladernes smag er mærket af den terroir og klima, regnskoven byder på.
AMMA 100& - økologisk mørk chokolade. Sukkerfri.
20g
AMMA 100%
AMMA 75% - økologisk mørk chokolade.
20g
AMMA 75%
AMMA 60% - økologisk mørk chokolade.
20g
AMMA 60%
Kakaonibs og chokolade stammer fra samme kilde: kakaofrugten. To forskellige kakaoprodukter forenet i en plade. Kakaonibs tilfører en aromatisk og eksotisk knasende sprødhed til den intense chokoladeplade.
 
80g.
Nibirus 75%
Kaffe og kakao. En klassisk kombination kan opleves i denne smagfulde chokolade.
 
80g.
Qah'wa 60%
Chokolade med aromatisk palmesukker. Palmesukker udvindes fra kokospalmernes blomstersaft. Palmesukkerets glykemiske indeks (GI) er lavt, og denne chokolade er derfor også velegnet i det sunde køkken.
 
80g.
Gula Merab 70%
Delikate uforarbejdede krystaller i irregulære former. Den perfekte balance af chokoladeintensitet og salt.
 
80g
Flor de Mar 75%
En fyldig og rig chokolade med stor frugt, rent plantageaftryk og
eksotisk råhed. Et hint af rålakrids i eftersmagen.
 
80 g
100% Cocoa
AMMA 85% - denne bitre, intenst fyldige og overraskende frugtige chokolade er er en storm af en chokoladeoplevelse. Med denne chokolade bringes dine smagssanser på nye og ukendte territorier! Dybe chokoladesmage, moden frugt og med en smule flere tanniner end i 75% chokoladen.
 
80 g
85% Dark Chocolate
AMMA 75% - den klassiske bittersøde chokolade, som AMMA producerer med stolthed. Den er indbegrebet af mørk chokolade og har ærlige og solide smagsnoter af rå kakao og en balanceret bitterhed med et strejf af frugt.
 
80 g
75% Dark Chocolate
AMMAs 60% chokolade er vidunderligt afbalanceret og engagerer alle dine smagssanser. Chokoladens smag spænder vidt og har en tilfredsstillende chokoladedybde. Med milde, eksotisk frugtagtige smagsnoter og lav syrlighed byder denne chokolade på en behagelig og lige til chokoladeoplevelse.
 
80 g
60% Dark Chocolate
Fås i poser à 200 g og 700 g
Økologisk kakaopulver
(50% kakaopulver + rørsukker)
 
Fås i poser à 200 g og 700 g.
Økologisk chokoladepulver
Fås i poser à 75 g, 250 g og 1 kg
 
Økologiske kakaonibs
Chokolade Compagniet A/S | Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre - Danmark