Bookmark and Share     Sitemap
 

Om Chokolade Compagniet och kontakt

 
Chokolade Compagniet startades 1995 med ambitionen att börja leverera bara det bästa till gourmetmarknaden i Danmark.

Sedan dess har Chokolade Compagniet vuxit och har nu sin marknad även i Sverige och Norge samt i ett antal andra europeiska länder. Vi har genom åren arbetat för att sprida franska chokladmärken och deras kvalitetstänk till både återförsäljare och slutkund.

Märkena är numera välkända och de förknippas med kvalitet och tradition. Dessutom har vi genom Estate Coffee varit pionjärer inom att förbättra Danmarks kvalitet på kaffe, vilket både har gagnat kaffedrickare och kaffeproducenter. Vi har också genom ett nära samarbete med Claus Meyer (dansk matentrepenör och bl a grundare av NOMA) utvecklat Meyers produkter.
 
De senaste åren har vi lagt ännu mer fokus på hållbarhet och ekologi och är stolta över att ha märken som AMMA Chocolate i vårt sortiment.

Vi försöker alltid hitta nya starka märken som kan representera vår tro på kvalitet och höga gourmetkänsla. Vi kan erbjuda våra kunder ett unikt samarbete med utveckling av våra produkter, presskommunikation, utbildning, demos och event, såväl som daglig kundservice och kunskapsförmedling på telefon från vårt kontor.

Chokolade Compagniet består av ett entusiastiskt team med en förkärlek till smak och god service.
 
Kontakt info:

Tel 031 - 83 39 00
Chokolade Compagniet A/S | Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre - Danmark