Bookmark and Share     Sitemap
 

Olie og eddike

Smag Claus Meyers temperamentsfulde og letbitre ekstra jomfruoliven olie fra Andalusien, som både har "grønne" og frugtagtige elementer.Eller brug frugteddikerne i madlavningen, både i det salte og søde køkken. Claus omtaler selv eddikerne som et krydderi.

Marmelader

 
 
Meyers marmelader er kogt med rørsukker, og de indeholder oftest 60% frugt. Der er tilsat frisk citronsaft efter kogning for at holde sukkeret i skak og fremhæve frugtens egen smag.
Marmeladerne gør sig godt på ristet brød med smør, på pandekager, vafler og æbleskiver, og der er med deres store frugtsmag vidunderlige i syrnede mælkeprodukter.
 
 
 
 
 
 
 

Gløgg og sirup

 
 
Til Meyers røde gløggekstrakt er der brugt danske Stevnskirsebær, kanel, anis og nelliker, så der blot skal tilsættes rødvin inden opvarmningen og julehyggen.
Mindre traditionel er æblegløggekstrakt, som blandes med æblemost og gerne brændevin som et friskt alternativ til den traditionelle røde gløgg. 
Prøv også den aromatiske æblesirup.
 
 

Relish

 

Claus Meyer har udviklet sine relishes som et europæisk eller nordisk alternativ til chutney. De kan erstatte saucer i forbindelse med et uformelt måltid. De er helt perfekte til grillmad og i sandwichses, og så er de fortrinlige til koldt kød, blåskimmelost og tørre ostetyper som fx. Manchego.

Prøv dem også i mayonnaise og i dressinger, saucer og wokretter.
 
 
 
Chokolade Compagniet A/S | Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre - Danmark