Bookmark and Share     Sitemap
 

Gløgg og sirup

Til Meyers røde gløggekstrakt er der brugt danske Stevnskirsebær, kanel, anis ognelliker, så der blot skal tilsættes rødvin inden opvarmningen og julehyggen.
Mindre traditionel er æblegløggekstrakt, som blandes med æblemost og gerne brændevin som et friskt alternativ til den traditionelle røde gløgg. 
Prøv også de aromatiske blomme- og æblesirupper.

Gløgg og sirup MEYERS Meyer gløgg og sirup
 
Nydes varm blandet med 1 liter rødvin.
Gløgg
Nydes varm, blandes med 2 liter koldpresset æblemost og gerne brændevin - et friskt alternativ til de traditionelle røde gløggtyper.

Anvendelse:
Flaskens indhold blandes med to liter æblemost og varmes. Tilsæt evt. friske æbler i tern, tørrede æbler, rosiner eller tranebær samt calvados, brændevin eller lign., som fremhæver krydderierne og julehyggen og gør smagen mere levende. Serveret uden alkohol er den god til vinterkolde børn og voksne.
Æblegløgg
En mørk orangegylden letløbende sirup. Fremstillet af æblemost fra Lilleø, som inddampes til sirup og sødes med økologisk hvedesirup.
 
Anvendelse:
På tykmælk, pandekager, is, i frugtsalat, som smagsgiver i desserter, det salte køkkens saucer og stegeretter – eller i te i stedet for honning.
Æble Sirup
Chokolade Compagniet A/S | Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre - Danmark