Bookmark and Share     Sitemap
 

Domaine chokolader

Chocolats de Domaine er Valrhonas single estate chokolader lavet på kakaobønner fra én udsøgt plantage, hvor terroir og klima sætter et præcist aftryk på kakaobønnen og således også chokoladen. Chokoladerne produceres hvert år i et begrænset antal på én årgangshøst og frigives 1. oktober.
Årgangschokoladerne hedder Gran Couva, El Pedregal, Ampamakia og Loma Sotavento.
Domaine chokolader Valrhona Domaine
GRAN COUVA plantagen er beliggende i den sydligste del af Trinidad i nærheden af landbyen Gran Couva. Her er én af Trinidads ældste farme tilplantet med den klassiske kakaobønnesort Trinitario. Kompleks smag med noter af tørret mynte og friske krydderier.
 
 
70 g
Gran Couva - årgang  2017, Trinidad
EL PEDREGAL Porcelana kakaobønner fra Venezuela. Porcelana er en utroligt sjælden variant, som er kendetegnet ved sine exceptionelle aromaer. Valrhona har brugt de seneste ti år på at dyrke denne næsten uddøde kakaobønne på deres farm El Pedregal. En nydelse med noter af honning og modne frugter.
 
 
70 g
El Pedregal - årgang 2017, Venezuela
AMPAMAKIA er opkaldt efter floden, der krydser igennem Millot Plantation på det nordlige Madagascar. Kakaobønnerne - en blanding af Criollo og Trinitario - er blevet forædlet igennem en 100 årig periode. Elegant, mørk chokolade med syrlig friskhed af gule frugter toppet med ristede noter som langsomt frigøres i smagen, når denne fantastiske chokolade nydes.
 
70 g
Ampamakia - årgang 2017, Madagascar
I det nordøstlige hjørne af den Dominikanske Republik i Maria Trinidad Sanchez regionen ligger Valrhonas nye kakaoplantage Loma Sotavento på en bjergskråning tæt ved havet. Landskabet er beriget af en nærende jord med sol og regn samt store frugttræer. Loma Sotavento er yderst balanceret og har en chokoladet smag, som bliver på ganen. Runde og lette noter af frugt i smuk harmoni med de fine hint af ristede mandler og brunt sukker samt en snert af delikat bittersødme.
 
70 g
Loma Sotavento - årgang 2017, den Dominikanske Republik
Chokolade Compagniet A/S | Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre - Danmark