Bookmark and Share     Sitemap
 

Direct Trade

GOD KAFFE begynder med GOD ETIK

Kaffe dyrkes i dele af verden, hvor levestandarden er langt fra den danske.

Med Direct Trade® skæres mellemhandlere væk og stiler mod et langsigtet samarbejde med kaffeproducenterne om at udvikle et produkt af højeste kvalitet. Med Direct Trade® er du som forbruger garanteret følgende:

Vi aftaler en dokumentérbar pris med producenten, som modsvarer kvaliteten og altid er minimum 25% over Fair Trades minimumspris.

 Vi besøger kaffeproducenten hvert år for at skabe det bedst mulige samarbejde og konstant udvikle kaffens kvalitet.

Ny høst

Hvis man ser logoet "Ny Høst", er det Estates garanti for, at kaffen er friskhøstet. Det vil sige, at kaffen er fra den seneste ”hovedhøst”.

I den normale kaffehandel er der ingen gennemskuelighed, så ligesom Direct Trade er vores garanti for ægte direkte handel med kaffefarmene, er Ny høst din garanti for friskhøstet kaffe.

Sydamerikas hovedhøst ligger mellem maj og september.

Centralamerikas hovedhøst ligger mellem oktober og marts.

Østafrikas hovedhøst ligger mellem oktober og februar.

Top Arabica kaffe høstes to gange årligt, men den ene høst er meget lille og af lavere kvalitet, så derfor køber Estate kun fra den ”store” hovedhøst.

Kun hvis den rå kaffe er optimalt opbevaret i vacuumposer i mørke og temperaturstabile omgivelser, vil en kaffe stadig smage godt efter 1 år efter høst, derfor arbejder Estates risteri, Copenhagen Roaster i Valby, hårdt på at få optimeret opbevaringen på så meget af kaffen som muligt, og hovedparten af alle de sorte poser er opbevaret således.

Chokolade Compagniet A/S | Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre - Danmark