Bookmark and Share     Sitemap
 

VALRHONA

 

Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.

Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.

AMMA

 
100% økologisk chokolade fra den brasilianske regnskov.
 

Valrhona

Valrhona Andoa Noir 70% 
i TÆNK med kommentar
 
 
Chokolade Compagniet ønsker som importør af Valrhona i Danmark at informere omkring Valrhona Andoa 70% chokolade efter at Forbrugermagasinet TÆNK i dag, 10. november 2017, har offentliggjort en artikel med test af mørk chokolade, som også har bragt dem et interview i TV2 Go´morgen Danmark.
 
 
 
 

NYHEDER

 
Vi har opgraderet vores sortiment af Valrhona Homecooking til nu at indeholde 19 forskellige chokolader og bagetilbehør! De kommer i smarte 200 g æsker lige til at bruge i dessertkøkkenet derhjemme eller bare som en dejlig snack.
 

Chokoladen dyrkes af den chokolade-passionerede Diego Badaró ud til Atlanterhavets kyst i den brasilianske delstat Bahia.

Diegos kærlighed til naturen og kakaotræerne er unik, og han engagerer sig i alle trin i chokoladeproduktionen fra kakaotræ til chokoladeplade i pagt med naturen.

Hos AMMA er den rene smag af chokolade i fokus, og der anvendes udelukkende kakaobønner og rørsukker til produktionen af chokoladerne.
 
Chokolade Compagniet A/S | Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre - Danmark