Bookmark and Share     Sitemap
 

70 g plader

Ekstra mørk chokolade på kakaobønner fra Afrika. Koncentreret og elegant balance af mange sensoriske dimensioner, domineret af intens bitterhed og kraftig tannin, som kendetegner den høje kakaoprocent og unikke blanding af afrikanske bønner.
 
70 g
 
Abinao 85%
I Venezuela har Valrhona udvalgt og kombineret forskellige kakaobønner med unikke og kraftfulde smage, som er dyrket i områder mellem den caribiske kyst og Andesbjergene. Araguani har en dyb og kompleks chokoladesmag med noter af lakrids, rosin og kastanje.
 
70 g
Araguani 72%
Guanaja giver en unik og original blanding af Criollo, Trinitario og Forasteros. Den høje kakaoprocent giver en fin velafbalanceret og usædvanlig lang eftersmag fuld af varme noter.
 
70 g
Guanaja 70%
Mørk chokolade med noter af friskhed samt en bittersød aroma.
 
70 g
Andoa Noir 70%
Rund mørk chokolade på Trinitario kakaobønner fra Caraibien. Ren Trinitario kakaobønne giver en mild og fyldig mørk chokolade med noter af tørret frugt og vanille.
 
70 g
Caraïbe 66%
Lavet på ’Nacional’, lokal bønne fra Equador, som kombinerer sofistikeret styrke med delikate florale noter som jasmin og orangeblomst. Afdæmpet, men stadig kraftfuld.
 
70 g
Alpaco 66%
Fra de gamle plantager i den Dominikanske Republik kommer denne Trinitario chokolade med noter af gule frugter og ristede hasselnødder og en forlænget eftersmag med undertoner af kanfer.
 
70 g
Taïnori 64%
Mørk chokolade fortrinsvis på Criollo kakaobønner fra Madagascar. Terroir på Madagascar giver en frugtig, syrlig, mørk chokolade med subtile noter af røde bær.
 
70 g
Manjari 64%
En delikat chokolade rig på kakaostyrke samt mælkeagtig blødhed.
 
70 g
Bahibe 46%
Denne Grand Cru har en udtalt chokoladesmag med cremede smagsaromaer af vanille og malt, som udspringer fra Forastero dyrket på Equador.
 
70 g
Jivara 40%
En blød og blid mælkechokolade med en mild bitterhed samt diskrete noter af mælk og råchokolade.
 
70 g
Andoa Lait 39%
Den lokale dyrkning af Criollo og Trinitario på Madagaskar afslører en fin balance af frugtige nuancer med milde noter af mælk og karamel.
 
70 g
Tanariva 33%
En helt ny blond chokolade med cremet tekstur og intense noter af kiks samt en fin snert af salt i eftersmagen.
 
70 g
Dulcey 32%
En ren, lys og mælket hvid chokolade med en fløjlsblød tekstur. Den er ikke for sød og har et fint strejf af vanilje .
 
70 g
Opalys 33 %
Chokolade Compagniet A/S | Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre - Danmark