Tip en ven     Bookmark and Share     Sitemap
 

HARIO

Bryggekit 
 
Kom nemt og billigt i gang med at brygge den perfekte kaffe med bryggekittet fra Hario! 
 
 

T TOWN


T Town er økologisk te uden tilsætningsstoffer.

Serien byder på 18 unikke teer, fordelt på fem familier: hvid, grøn, Oolong, sort og urter. Rygraden i sortimentet er en række rene teer: sorte, hvide, grønne og den halvfermenterede Oolong.
 


HELT honning
 
 
HELT honning er rendyrket håndværk tilført kærlighed til bierne og den danske natur.
 

NUTE ORGANIC


NYHEDER: Black Morning Tea og Nordic Night

 Black Morning Tea
Fra Sri Lankas bjerge kommer denne rene sorte Ceylon te. Black Morning Tea er en fyldig og tilgængelig te, som er ren og rund i smagen. NUTEs bud på en klassisk morgente. NUTEs bud på en klassisk morgente. Drik teen til alle årets morgenstunder og få en dejlig start på dagen.

Nordic Night
Hvid kinesisk te med kornblomster tilsat aromatisk citronmyrte for et forfriskende udtryk, der passer til de lyse nordiske nætter. Nordic Night er en "calming" te, som kan drikkes hele dagen, men især er god om aftenen, da den er mild og blød i smagen og desuden indeholder meget lidt koffein. Teen leder tankerne hen på de lyse nætter i Norden, duften af sommermarker og mælkehvide kornblomster. Den er mild og afbalanceret med friskhed og aroma fra citronmyrten.


 
 

VALRHONA

Tre spændende homecooking nyheder til dessertkøkkenet:

 


- Etnaos
- Chokoladeperler
- Hasselnøddepraliné
 

Nye gaveæsker fra Valrhona
 Equinoxe gaveæskerne har fået nyt design og udvidet sortiment med Dulcey!


Læs mere om Valrhona og se hele sortimentet af chokolade her! 
 
August måneds
Estate Coffee

RIO VERDE

Rio Verde er Estate Coffees egen højtbeliggende mark i Sul de Minas i Brasilien med 30 år gamle Arabica Yellow Bourbon træer, kendt for deres sødmefulde kaffebønner. En klassisk kaffefarm hvor man dyrker kaffe på halvdelen af arealet, og resten anvendes til skov- og kvægdrift. Rio Verdes kaffetræer blev præmieret med udmærkelsen ‘Cup of Excellence’ i 1999. Vi har valgt at mellem/ mørkriste den vaskede Bourbon kaffe, så den får et fløjlsblødt og storladent udtryk i munden. Rio Verde har en delikat fylde, og dens uhyre fine aromaer henleder tankerne på ahornsirup, pecannødder og mørk chokolade.
 
Månedens opskrift
 
AMMA chokolademousse
 

 
Søde hindbær... eller en anden form for sensommer sødme kan med fordel drysses på toppen af denne lækre og chokoladerige mousse som et friskt kompliment.

Prøv den... den er vanedannende!
 
 
ARRANGEMENTER og nyheder 
 
 
Hvis du har lyst til at holde dig opdateret på vores spændende produktnyheder og arrangementer samt få serveret lækre chokoladeopskrifter og tips og tricks, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.
 

ESTATE Kaffebar er flyttet til Meyers i Lyngby! Læs mere her! 

 


Om Chokolade Compagniet

Chokolade Compagniet A/S | Dronning Olgas Vej 30, 2000 Frederiksberg - Danmark