Tip en ven     Bookmark and Share     Sitemap
 

HARIO

Bryggekit 
 
Kom nemt og billigt i gang med at brygge den perfekte kaffe med bryggekittet fra Hario! 
 
 

T TOWN


T Town er økologisk te uden tilsætningsstoffer.

Serien byder på 18 unikke teer, fordelt på fem familier: hvid, grøn, Oolong, sort og urter. Rygraden i sortimentet er en række rene teer: sorte, hvide, grønne og den halvfermenterede Oolong.
 
 

 

HELT honning

  HELT honning er rendyrket håndværk tilført kærlighed til bierne og den danske natur.
 
Læs mere om HELT og se hele sortimentet her!

NUTE ORGANIC


NYHEDER: Black Morning Tea og Nordic Night

 Black Morning Tea
Fra Sri Lankas bjerge kommer denne rene sorte Ceylon te. Black Morning Tea er en fyldig og tilgængelig te, som er ren og rund i smagen. NUTEs bud på en klassisk morgente. NUTEs bud på en klassisk morgente. Drik teen til alle årets morgenstunder og få en dejlig start på dagen.

Nordic Night
Hvid kinesisk te med kornblomster tilsat aromatisk citronmyrte for et forfriskende udtryk, der passer til de lyse nordiske nætter. Nordic Night er en "calming" te, som kan drikkes hele dagen, men især er god om aftenen, da den er mild og blød i smagen og desuden indeholder meget lidt koffein. Teen leder tankerne hen på de lyse nætter i Norden, duften af sommermarker og mælkehvide kornblomster. Den er mild og afbalanceret med friskhed og aroma fra citronmyrten.


 
 

VALRHONA

Tre spændende homecooking nyheder til dessertkøkkenet:

 


- Etnaos
- Chokoladeperler
- Hasselnøddepraliné
 

 

Nye gaveæsker fra Valrhona

 Equinoxe gaveæskerne har fået nyt design og udvidet sortiment med Dulcey!


Læs mere om Valrhona og se hele sortimentet af chokolade her! 
 
Oktober måneds
Estate Coffee

SWEET ESPRESSO 

Sødmefuld espresso med lav syrlighed, markant fylde og elegant bitter kaffenote.
Espressoen er bygget på Yellow Bourbon med pulped natural proces fra Rio Verde Estate i Sul de Minas, Brasilien. Bønne og fermenteringsproces giver stor sødme og en cremet fyldig kaffe.
Arabica Bourbon kombineres med kraftfuld kaffe fra Daterra farmen i Brasiliens Cerrado region og elegant højlandskaffe fra små familiebrug i det centrale Tarrazu , Costa Rica.
Espressoen profilristes i Valby i vores Loring rister fra Californien. Sweet Espresso giver også en dejlig cremet cappuccino og caffe latte
 
Månedens opskrift
 
Chokoladekiks
 
 
 
Lav din egne knasende sprøde chokoladekiks lagt sammen med fløjlsblød og karamelsøde ganache lavet på Caramélia 36% mælkechokolade fra Valrhona! 
 
 
ARRANGEMENTER og nyheder 
 
 
Hvis du har lyst til at holde dig opdateret på vores spændende produktnyheder og arrangementer samt få serveret lækre chokoladeopskrifter og tips og tricks, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.
 

ESTATE Kaffebar er flyttet til Meyers i Lyngby! Læs mere her! 

 


Om Chokolade Compagniet

Chokolade Compagniet A/S | Dronning Olgas Vej 30, 2000 Frederiksberg - Danmark