Tip en ven     Bookmark and Share     Sitemap
 

Nyhed

Keith Brymer Jones
 
Engelsk keramik i tidløst design med personlighed, kant og en interessant ordsamling i forskellige fine farver.
 
  

T TOWN


T Town er økologisk te uden tilsætningsstoffer.

Serien byder på 18 unikke teer, fordelt på fem familier: hvid, grøn, Oolong, sort og urter. Rygraden i sortimentet er en række rene teer: sorte, hvide, grønne og den halvfermenterede Oolong.
 

AMMA ORGANIC CHOCOLATE


100 % økologisk chokolade fra den brasilianske regnskov

 
Manden bag AMMA, Diego Badaró, lever og ånder for chokolade og kakaotræerne i regnskoven i delstaten Bahia, i Brasilien. Hans mission er at skabe en sublim økologisk chokolade, som byder på en magisk ren og ægte smagsoplevelse, der samtidig er med til at bevare naturen og regnskovens frodighed gennem dyrkning af kakaotræer.
 

Mød os på Formland UP/Graded
På stand F5150 i Messecenter Herning den 14.-17. august 2014.
NUTE

NUTE er et nytænkende økologisk skandinavisk te brand.

NUTE stræber efter at kombinere smagspaletten fra det skandinaviske landskab med økologiske teer fra Fjernøsten.

Resultatet er moderne, let og inspirerende.
 
 
 
HEIBERG


Heiberg har lavet en ny lækker serie af grillmarinader og krydderier, som er perfekte til sommerens lune aftener. Se sortimentet her!  
 
 

Estate Coffee på Roskilde Festival


Lige som sidste år er Estate Coffee på årets Roskilde Festival, hvor vi sammen med La Marzocco og en gruppe af vores baristaer står bag en Pop Up Kaffebar bag Orange Scene.

I løbet af festivalen køber musikerne og medarbejderne på Orange Scene en masse kopper kaffe. Kaffe, maskiner og arbejdsindsats bliver sat frivilligt til rådighed af henholdsvis Estate Coffee, La Marzocco og Estate Coffee Kaffebar og Mikroristeri, og omsætningen doneres efterfølgende ubeskåret til Coffee Kids. En non-profit organisation, som støtter uddannelsesprojekter for børn i landdistrikter i kaffeproducerende lande.

TAK til Naturmælk for at være med i samarbejdet!
 
 
 
VALRHONA
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Juli måneds
Estate Coffee

GICHERORI 
 
Ved foden af Mount Kenya i Embu-regionen, klods op af junglen og dets vilde dyr, finder vi Kibugu-kooperativet, der består af fem vådmøller, heriblandt Gicherori. Møllen deles af omtrent 850 familier, der dyrker arabica-typerne SL28, SL34 samt Ruiru 11. Under Estate Coffees DirectTrade ® besøg tidligere på året, og ved gentagne smagninger på risteriet, er vi blevet bekræftet i, hvilket smagfuldt og delikat udtryk, kaffen fra årets høst repræsenterer. For at understøtte kaffens potentiale har vi søgt en lysristning, der resulterer i en kop med udtalt sødme, grape-syrlighed og fylde samt noter af både fersken, nektarin og blommer.
 
Månedens opskrift
 
Chokoladetærte med Guanaja 70% og sommerbær
 

 
I Chokolade Compagniet spiser vi chokolade hele året rundt, og derfor er denne lækre chokoladetærte proppet med Guanaja 70% chokolade fra Valrhona og pyntet med lækre sommerbær juli måneds opskrift!
 
Den er super simpel at lave og smager himmelsk! 
 
ARRANGEMENTER og nyheder 
 
 
Hvis du har lyst til at holde dig opdateret på vores spændende produktnyheder og arrangementer samt få serveret lækre chokoladeopskrifter og tips og tricks, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.
 

ESTATE Kaffebar er flyttet til Meyers i Lyngby! Læs mere her! 

 


Om Chokolade Compagniet

Chokolade Compagniet A/S | Dronning Olgas Vej 30, 2000 Frederiksberg - Danmark