Bookmark and Share     Sitemap
 

Snacks

Til de sukkersøde og snacklystne chokoladefans byder Valrhonas sortiment også på små lækre mundfulde. Blandt andet de elegante rør fyldt med chokoladeovertrukkede knasendesprøde mandler, hasselnødder og nougatine. Mindre kan også gøre det. Valrhonas små smagfulde 5 g carrér er legendariske og går perfekt hånd i hånd med eftermiddagens hyggelige kop te eller kaffe.
Snacks Valrhona Snacks
Guanaja giver en unik og original blanding af Criollo, Trinitario og Forasteros. Den høje kakaoprocent giver en fin velafbalanceret og usædvanlig lang eftersmag fuld af varme noter.
 
 5 g
Guanaja 70%
Rund mørk chokolade på Trinitario kakaobønner fra Caraibien. Ren Trinitario kakaobønne giver en mild og fyldig mørk chokolade med noter af tørret frugt og vanille
 
 5 g

Caraïbe 66%
Mørk chokolade fortrinsvis på Criollo kakaobønner fra Madagascar. Terroir på Madagascar giver en frugtig, syrlig, mørk chokolade med subtile noter af røde bær.
 
 5 g
Manjari 64%
Denne Grand Cru har en udtalt chokoladesmag med cremede smagsaromaer af vanille og malt, som udspringer fra Forastero dyrket på Equador.
 
5 g
Jivara 40%
En lille lækker nougatcrisp overtrukket med mælkechokolade. Stor fylde og lang eftersmag.
 
10g
Gianduja
Praliné overtrukket med mørk chokolade elegant indpakket til at servere ved siden af kaffen.
 
6 g
Deli-K
en silkeblød mælkechokolade, der forkæler dine sanser...
 
4 g
Eclat Lactée
Chokolade Compagniet A/S | Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre - Danmark