Bookmark and Share     Sitemap
 

ESTATE COFFEE

KAFFE MED EN KLAR IDENTITET

DIREKTE HANDEL

For at sikre kvaliteten, besøger vi den enkelte farm hvert år, smager høsten igennem og finder de bedste lots. Vi køber den grønne kaffe direkte til priser, der ligger minimum 25% over Fairtrade.
 
LOKAL, LANGSOM OG FRISK RISTNING
Vi rister al kaffe i eget risteri, ved lave temperaturer, i små partier og med detaljerede temperaturforløb for hver kaffe. Vi sætter en ære i, at vores kaffe når koppen så frisk som muligt.

KVALITET I KOPPEN
Engagement i bryggeprocessen er en af vores kerneværdier. Vi er naturvidenskabeligt funderede og trækker på 14 års samarbejde med en række af landets mest ambitiøse kaffebarer, spisesteder og individuelle kaffe-afficionados.

12 medaljer ved barista- og cuppingmesterskaber, heraf guld ved både DM og VM.

Læs alt om Estate Coffee og kafferne her!

 

 

Cup of Excellence Guatemala 2016

 
Estate Coffee præsenterer: Estate La Esperanza
– årets Cup of Excellence vinder fra Guatemala.
 
Estate Coffees direktør Søren Sylvest har siden 2002 været international dommer i Cup of Excellence, verdens mest prestigefyldte kaffekonkurrence. Da han i år smagte årets vinder fra Guatemala Cup of Excellence, Estate la Esperanza, var han ikke i tvivl: Denne ekseptionelle kaffeoplevelse skulle deles med vores kunder.

Vi har købt 60 kilo af årets høst og tilbyder den nu i en Limited Edition som den perfekte Nytårskaffe, eller bare som en udsøgt oplevelse for alle kaffeaficionados.
Estate La Esperanza er en blanding af udsøgte Bourbon og Aábigo-bønner som håndplukkes på enkeltmark i 1.735 meters højde i det sydvestlige Guatemala.
Kaffen er medium-ristet og smagen er kompleks, cremet og frugtig med noter af honning i eftersmagen. Den kommer friskristet og håndpåfyldt direkte fra vores risteri.

INSTAGRAM

 
Følg Estate Coffee på Instagram og bliv yderligere kaffeinspireret her! Find profilen her!

DIRECT TRADE

Vores dygtige barista Jonas Astrup rejste i marts 2013 til Guatemala for at besøge kaffefarmen Finca Valparaiso. Her mødte han vores samarbejdspartner - kaffebonden Ernesto Senior, som netop er fyldt 70 år.Læs om Jonas' spændende rejse lige her!

Hario - den perfekte bryggemetode

Forkæl dig selv og din kaffe ved at brygge den på Hario's V60.


Chokolade Compagniet har i samarbejde med Copenhagen Coffee Tech overtaget importen af Hario Glass Produkter i Danmark.

Hario V60 Dripper (kaffetragte) har de seneste par år opnået stor popularitet på gourmetkaffebarer i hele verden. Estate Kaffebar har længe serveret filterkaffe brygget på V60.

Læs mere om Hario og se sortimentet her!

ESTATE COFFEE KAFFEKAPSLER

Estate Coffee rister og pakker nu kapsler på eget risteri.
Vi har udviklet en særlig lang profil til vores Loring rister, der sikrer smag og brygning på Kapsel brygmaskiner.

 

Vi har udvalgt to Estates samt en espresso fra Estate Coffee helbønneunivers, som igennem tests har vist sig at fungere rigtig godt i kapsel brygning.

Tillige har vi udviklet to Estate blends til en basispris, der gør det muligt at bevæge sig ind i Estate verden uden at betale mere.

Kapselkaffe er også speciality kaffe - markedet er i fortsat vækst, og vi udbyder nu premium til en fornuftig pris – og naturligvis er vore kaffekapsler Nespresso® System Compatible!
 

Copenhagen Roaster

Estate Coffee’s eget mikroristeri - Copenhagen Roaster.

Her rister vi kaffen manuelt i små partier på vores Loring-ristere, der er blandt markedets mest energivenlige..

Vores tilgang til risteprocessen betegnes »Slow Roast«. Begrebet dækker over, at vi giver bønnerne en langsom risteprofil, som strækker sig over 12 til 16 minutter. Hver enkelt Single Estate har sin egen risteprofil.

Læs mere her!

 

Fødevarestyrelsens kontrolrapport

Chokolade Compagniet A/S | Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre - Danmark