Tip en ven     Bookmark and Share     Sitemap
 

ESTATE COFFEE

KAFFE MED EN KLAR IDENTITET

DIREKTE HANDEL

For at sikre kvaliteten, besøger vi den enkelte farm hvert år, smager høsten igennem og finder de bedste lots. Vi køber den grønne kaffe direkte til priser, der ligger minimum 25% over Fairtrade.
 
LOKAL, LANGSOM OG FRISK RISTNING
Vi rister al kaffe i eget risteri, ved lave temperaturer, i små partier og med detaljerede temperaturforløb for hver kaffe. Vi sætter en ære i, at vores kaffe når koppen så frisk som muligt.

KVALITET I KOPPEN
Engagement i bryggeprocessen er en af vores kerneværdier. Vi er naturvidenskabeligt funderede og trækker på 14 års samarbejde med en række af landets mest ambitiøse kaffebarer, spisesteder og individuelle kaffe-afficionados.

12 medaljer ved barista- og cuppingmesterskaber, heraf guld ved både DM og VM.

Læs alt om Estate Coffee og kafferne her!

 

 

Cup of Excellence Costa Rica 2015

ESTATE COFFEE deltog i maj i den internationale jury. Direktør Søren Sylvest var en af ialt 26 internationale kaffeeksperter fra USA, Europa og Asien, der i blindsmagning kårede årets bedste kaffer i Costa Rica.

Top producenterne i Costa Rica har satset meget på kvalitet og diversificering de senere år. I finalefeltet blev dommerne præsenteret for en række forskellige Arabica varieteter og en række forskellige fermenteringsmetoder.

"De 41 kaffe lots i semifinalen var alle af meget høj kvalitet – top 3 i finalen var helt fantastiske.
Vinderkaffen fra Finca Leonicio fik min score helt op på 97 point af 100 mulige. Den højeste karakter jeg har givet i de syv Cup of Excellence, jeg har været dommer i", udtaler Søren Sylvest.

Cup of Excellence er en prestigefuld konkurrence, hvor vinderkafferne sælges på internetauktion og udover hæder hjembringer farmerne toppriser for deres kaffe. De allerbedste kaffepartier sælges for beløb helt op til 20 gange verdensprisen.
 
Estate Coffee håber at kunne være med og sikre sig en kaffe fra Top 30!

INSTAGRAM

 
Følg Estate Coffee på Instagram og bliv yderligere kaffeinspireret her! Find profilen her!

DIRECT TRADE

Vores dygtige barista Jonas Astrup rejste i marts 2013 til Guatemala for at besøge kaffefarmen Finca Valparaiso. Her mødte han vores samarbejdspartner - kaffebonden Ernesto Senior, som netop er fyldt 70 år.Læs om Jonas' spændende rejse lige her!

Hario - den perfekte bryggemetode

Forkæl dig selv og din kaffe ved at brygge den på Hario's V60.


Chokolade Compagniet har i samarbejde med Copenhagen Coffee Tech overtaget importen af Hario Glass Produkter i Danmark.

Hario V60 Dripper (kaffetragte) har de seneste par år opnået stor popularitet på gourmetkaffebarer i hele verden. Estate Kaffebar har længe serveret filterkaffe brygget på V60.

Læs mere om Hario og se sortimentet her!

ESTATE COFFEE KAFFEBAR I LYNGBY

Estate Kaffebar er flyttet til Lyngby, hvor vi i samarbejde med Claus Meyer driver mikroristeri og kaffebar i Meyers Lyngby (på pladsen bag Magasin). Udover servering af V60 brygget enkeltmarkskaffe og Estate Espresso baserede kaffedrikke, kan man også opleve den intense kaffestemning på stedet.


Vi åbnede ESTATE Kaffebar på Gammel Kongevej sommeren år 2000 og har i løbende samarbejde med et entusiastisk og fagligt stærkt barista team formået at skabe en kaffebar, der har serveret mange elegante kaffeoplevelser til gæster og samtidig har skabt respekt hos anmelderne. Undervejs er det også blevet til flere Danmarksmesterskaber kronet med et Barista Verdensmesterskab i 2006.

Copenhagen Roaster

Estate Coffee’s eget mikroristeri - Copenhagen Roaster.

Her rister vi kaffen manuelt i små partier à 30-40 kilo på en klassisk gasdrevet Probat tromlerister.

Vores tilgang til risteprocessen betegnes »Slow Roast«. Begrebet dækker over, at vi giver bønnerne en langsom risteprofil, som strækker sig over 12 til 16 minutter. Hver enkelt Single Estate har sin egen risteprofil.

Læs mere her!

 

Fødevarestyrelsens kontrolrapport

Chokolade Compagniet A/S | Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre - Danmark