Bookmark and Share     Sitemap
 

Gløgg, sirup og most

Til Meyers røde gløggekstrakt er der brugt danske Stevnskirsebær, kanel, anis ognelliker, så der blot skal tilsættes rødvin inden opvarmningen og julehyggen.
Mindre traditionel er æblegløggekstrakt, som blandes med æblemost og gerne brændevin som et friskt alternativ til den traditionelle røde gløgg. 
Prøv også den koldpressede og ulfitrerede æblemost fra Lilleø samt de aromatiske blomme- og æblesirupper.

Gløgg, sirup og most MEYERS Meyer gløgg, sirup og most
 
Nydes varm blandet med 1 liter rødvin.
Gløgg
Nydes varm, blandes med 2 liter koldpresset æblemost og gerne brændevin - et friskt alternativ til de traditionelle røde gløggtyper.

Anvendelse:
Flaskens indhold blandes med to liter æblemost og varmes. Tilsæt evt. friske æbler i tern, tørrede æbler, rosiner eller tranebær samt calvados, brændevin eller lign., som fremhæver krydderierne og julehyggen og gør smagen mere levende. Serveret uden alkohol er den god til vinterkolde børn og voksne.
Æblegløgg
En mørk orangegylden letløbende sirup. Fremstillet af æblemost fra Lilleø, som inddampes til sirup og sødes med økologisk hvedesirup.
 
Anvendelse:
På tykmælk, pandekager, is, i frugtsalat, som smagsgiver i desserter, det salte køkkens saucer og stegeretter – eller i te i stedet for honning.
Æble Sirup
Vores æblemost fremstilles ved koldpresning og den filtreres ikke. Metoden giver et mindre udbytte. Til gengæld bevares æblernes aroma, friskhed, vitaminer og mineraler bedst muligt. Æblerne stammer fra plantager på Lilleø og naboøen Askø. Af hensyn til holdbarheden pasteuriseres mosten skånsomt før aftapning.
Æblemost
Chokolade Compagniet A/S | Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre - Danmark